RRL Reliance Work Shirt,

RRL Reliance Work Shirt Header

RRL gooit gewoon even een lomp lekker work shirt. Zoals bekend ben ik fan van haast iedere rood zwart geruit overhemd, maar deze van RRL is toch echt wel tof genoeg om hier even de Bubble op te gooien. Dit shirt van RRL is gemaakt van een katoenen linnen blend. Dit wordt dus een hel om te strijken. Maar gelukkig hoeven work shirts niet kreukvrij gedragen te worden. Laten we wel zijn, een beetje noeste arbeid verrichten veroorzaakt zonder twijfel genoeg kreukels, dus waarom zou je met een strak gestreken shirt beginnen?

Anyways, dit shirt van RRL spotte ik op stock bij END. En het shirt is tof. Natuurlijk is de prijs tamelijk veel van het goede. Voor net iets meer dan twee honderd euro is dit shirt van jou. Maar dan heb je wel meteen je all time favorit shirt op de kop getikt, dat sowieso. Zeker gezien het feit dat dit shirt van RRL voor de verandering een zekere Slim Fit kent. Waardoor het shirt toch echt een stuk minder aardappelzak aanvoelt dan de oudere shirts van RRL. De vraag is alleen, hoelang is Slim Fit nog een ding en wanneer gaan we weer massaal over op model aardappelzak? Laten we wel zijn, dat fashionding blijft onvoorspelbaar.

RRL Work Shirt

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.