Sacai Varsity,

Sacai Varsity Header

Oh dus je vond die Wacko Maria deze ochtend al te duur. Hahaha. Sorry.

Deze Sacai is duidelijk niet voor jou.

Ook uit Japan. Zeer waarschijnlijk ook gewoon weer gemaakt ergens buiten Japan. Maar wel helemaal Americana. Shit blijft hip. Mogelijk is deze ook vetter dan die Varsity van deze ochtend. Enige dat ik feitelijk gezien kan zeggen is dat deze duurder is, ja nog duurder ja. Maar shit. Ik zou ze allebei halen, gewoon omdat het kan. Fuck BKR noteringen. Je wil ze gewoon allebei toch? Dacht ik ook.

Deze van Sacai is mogelijk net zo lekker namelijk. De jas is gemaakt van een wol en kasjmier blend. Wat dus gewoon geil is. En de blauw witte combo is zoals je iedere varsity vanaf dag één toch al wilde hebben. Natuurlijk is die duur. En natuurlijk is die zijn geld niet waard. Zeker gezien het feit je altijd met de wagen naar werk gaat en nooit de behoefte voor een jas hebt. Maar dat zijn details. Deze jas is vet. Onnodig, maar vet. Dus haal hem gewoon bij Mr Porter.

 

Sacai-Varsity

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.