Vanquish Shibuya MA-1 Souvenir Jacket,

Vanquish Shibuya MA Souvenir Jacket Header

Natuurlijk, er gaat haast geen week voorbij zonder Souvenir Jackets. En geloof me, dit gaat nog wel effe duren. Ik had laatst die lui van END. aan de lijn, schijnt dus deze jas een van de meest verkochte items van de afgelopen maand te zijn. Jas is fucking net op voorraad en nu al zo’n vreselijk sales topper.

Op zich niet heel gek. Laten we wel zijn. Vanquish is een Japans label dat betaalbaar is en dus voor een redelijk vriendelijke prijs een belachelijk goede Souvenir Jacket weet te droppen. Die Denim By Vanquish lijn moet je trouwens ook eens checken, belachelijk lekker spul zoals deze Varsity. Maar we dwalen af. Deze post gaat over een Souvenir Jacket. En wat krijg je dan voor een kleine 300e aan jas?

Vanquish MA-1 Souvenir

Een jas die aan twee zijden draagbaar is. Mocht je de fancy shiny kant zat zijn, hou je een simpele olijfgroene jas over. De shiny kant kent een plattegrond van het Shibuya District, met daar uiteraard ook de locatie van de flagship store keurig aangegeven, vergezeld met andere highlights van de Shibuya District. Al met al een tof jassie, voor een tof prijssie. Logisch dat die verkoopt als een malle bij END.

Vanquish MA-1

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.