Wacko Maria x Ebbets Field Satin Baseball Jacket,

Wacko Maria Ebbets Field Satin Header

Shit ja. Shit is aan. Wacko Maria is mogelijk een van de moeilijkste labels rechtstreeks uit Japan. En omdat ze graag moeilijk doen, gooien ze een Americana collab met Ebbets Field. En ja die collab is bikkelhard. Bikkelhard is met name de prijs. Maar dat is niet gek wanneer je beseft dat een Japans label een idee stuurt naar ‘Murica, dan Ebbets Field het idee uitwerkt tot een product. En vervolgens dat product stuurt naar Japan. En dan noemt ineens Wack Maria het geen collab meer. Maar is de jas geproduceerd door… really?

Dan vindt ineens Union LA het tof en kopen die het weer in vanuit Japan. Shit had ook zoveel makkelijker gekund. Maar wat doe je er aan? Feit is wel dat deze Satijnen Baseball Jacket absurd tof is. En absurd duur wil ik het niet noemen. Ik weet namelijk welke jas ik vanmiddag nog op je gooi. En ik vermoed dat deze Wacko Maria dan als pocket money klinkt.

Wacko Maria Ebbets Field

Shit is aan in jassenland. Deze Wacko Maria spotte ik dus bij Union LA.

Wacko Maria Ebbets Field

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.