WTAPS Tee,

WTAPS Tee

Over lomp dure shit gesproken. WTAPS. Ik bedoel moet ik nog veel meer schrijven dan dat? Really? Wil je echt alle ins en outs van dit label? Of wil je gewoon de bevestiging horen dat dit WTAPS shirt erg vet is en dat het heus niet gek is dat jij hier bijna 110 euro voor neer tikt?

Sorry.

Ja het is gek dat je hier 110 euro neer tikt. Niet dat ik het je kwalijk neem, maar really, 110 euro voor een tee?

WTAPS is vet. Deze Tee is vet. Maar meer dan 69 is een psychologische grens voor een Tee waar ik niet echt overheen durf te gaan. Mocht je een beetje ballen willen tonen en schijt hebben, be my guest. Mocht je dope handel lekker gaan, shit son I ain’t judging. Maar mocht je gewoon 2x modaal verdienen, really 110 voor een tee? Check END.

WTAPS-Tee

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.