Yuketen Angler Boot,

De Yuketen Angler Boot, ik meen dat ik hier ooit eens eerder over geschreven heb. Ongeveer een jaar geleden, zo blijkt. Nou die is na het succes van vorig jaar ook dit jaar gewoon weer verkrijgbaar. Ik weet niet hoe hard die schoen toen uitverkocht raakte, maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij END. deze op voorraad zouden nemen als het geen verkooptopper was.

Maar ook dit jaar denk ik weer hetzelfde als vorig jaar. Shit wat een vreselijk goede schoen is dit. Allerjezus nog aan toe. Ja de 7-eye van Timberland is nice, maar deze Yuketen Angler Boot slaat werkelijk alles. Prijs is wel een tikkie pittig te noemen, kan me hem goedkoper herinneren in de voorgaande jaren, maar fuck dat. Geld heb je niet om op de bank te laten staan. Dus hup naar END..

Yuketen Angler Boots

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.