Clarks Originals Weaver,

Clarks Weaver Header

De Weaver van Clarks is vaker besproken hier op OurBubble. Maar deze half hoge variant in een heerlijke charcoal suède kan ik me niet herinneren uit eerdere publicaties. Dus dan zal die wel nieuw zijn, is mijn kortzichtige conclusie hier. En al is die niet nieuw, hij is wel nieuw op voorraad bij Stuarts.

En ik vind het vet dat de Weaver toch iedere keer weer in een kleurencombo te vinden in bij de verschillende shops. Kijk de Wallabee is tof. En natuurlijk zou je ook Desert boots moeten hebben. Maar De Weaver is gewoon net effe anders. De Weaver is een van die schoentjes van Clarks die iedereen wel herkend, maar slechts enkele mee lopen, omdat doorgaands de gangbare Desert Boot gekozen wordt. Niet door jou, want je hebt nu een slordige 100 woorden achter de kiezen en bent nog aan het lezen over deze schoen. Dus koop hem nu maar, bij Stuarts.

Clarks Weaver

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.