Freemans Sporting Club Flannel,

Freemans Sporting Club Flannel Header

Met Freemans Sporting Club items kan je nooit de mist in gaan. En dat geldt ook weer voor dit belachelijk lekkere Flannel shirt van het label. Gemaakt in de UK en van een heerlijke katoenen flannel in een minsten zo heerlijke ruit. En laat je nu net dit seizoen nog wel wat geruite flannels kunnen gebruiken.

Doorgaands ben ik wel van die worker/western shirts wanneer het om flannels gaat, maar dit shirt heeft gewoon haast een business casual vibe. Geen button down dingen maar gewoon een lomp goede cutaway. Allemaal prima op je rauwe denim of die khaki chino enzo. Je kan het shirt halen bij Mr Porter by the way.

Freemans Sporting Club

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.