GANT Rugger Wool Bomber,

GANT Rugger Bomber Header

Oh shit, ik had geloof ik nog zo gezegd geen bombers meer hier te droppen. Maar ja, als ook GANT Rugger niet stopt met het maken van bombers, kan ik moeilijk stoppen met het schrijven hierover.

Want zoals het altijd gaat met GANT is ook dit item uit de Rugger collectie bijzonder tof te noemen. Waarom hoor ik je vragen. Nou kijk gewoon eens. Die jas is gemaakt van een wollen buitenkant, wat ook wel eens een verademing is ten opzichte van al die polyester rammers. En verder ziet de jas er gewoon rugged uit, pun intended. Lompe solide ritssluiting. Dikke patch pocket met ritssluiting en het kenmerkende bomber zakje op de mouw. Dit alles in een midnight blue uitgevoerd, waardoor die bij praktisch iedere outfit van je wel past. Mr Porter heeft de jas op voorraad.

GANT Rugger Bomber

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.