Grenson Christopher Triple Welt Chelsea,

Grenson Christopher Triple Welt Header

Oh shit. Grenson gooit gewoon ook nog even een nieuwe duit in het Chelsea zakje. De Chelsea Boot is wel de meest gehypte schoen in de afgelopen maanden. Ieder label heeft wel een Chelsea gedropt als ze er niet al één in de collectie hadden. En nu gooit Grenson hier dus nog een klein schepje bovenop.

Kijk zij hadden uiteraard al enige tijd Chelsea Boots in de collectie. Maar ja, Grenson heeft ook al enige tijd een dingetje met Triple Welts. En iedere schoen van hun moet hier ondertussen aan geloven. En geloof me, een Chelsea op een Triple Welt is dus belachelijk vet. Het maakt de Chelsea net wat lomper, wat een goed ding is. Veel Chelsea Boots zijn redelijk slick te noemen. En deze is dat dus niet, verre van. De shape verder van de schoen is fucking goed te noemen overigens. Mocht je nog geen enkele Chelsea hebben, dan is deze voor jou. Heb je al meerdere in de kast staan, dan is deze ook voor jou. Lieg niet tegen me, never dat je al een Triple Welt Chelsea had, geloof ik gewoon niet. Dus hup naar Mr Porter en thank me later.

Grenson Christopher

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.