Harmony Mathieu Coat,

Harmony Mathieu Coat Header kopie

Bij Afura gaan ze lekker, holy shit. Niet alleen tekenen ze het ene na het andere heerlijke label op. Ze weten ook nog als geen andere de krenten uit de pap te pikken bij hun reeds bestaande labels in het portfolio. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij Harmony ook weer een juweeltje weg weten te kapen.

Deze Mathieu Coat van Harmony is dus belachelijk lekker. Kijk ieder fashion blog gooit momenteel die wollen halflange jassen op je. Helemaal goed, Yeezy draagt ze ook. Alleen niet bij iedere outfit past die normale standaard basic wollen jas waarvan ik uit ga dat je er al minsten één in de kast hebt hangen. ZO niet, scoor dan meteen deze even bij Afura. Maar gezien je die al lang hebt is een wat meer straat versie van deze jas wel welkom. Dus pak die standaard jas, voeg een capuchon toe, gooi hem in een duister kleurtje en bam. Dit is de jas die je ook nog wilt hebben de komende maanden. En Afura heeft hem dus voor je op voorraad. De Harmony Mathieu Coat, belachelijk hard.

harmony-mathieu-coat

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.