Junya Watanabe Varisty,

Junya Watanabe Varsity Header

Normaal zou je bij het lezen van Junya Watanabe al pijn krijgen aan je creditcard. Laten we wel zijn, de collabs van dJunya met LVC zijn limietbrekend. Maar ik moet zeggen, ik was positief verrast toen ik zag dat deze jas nog onder de 800,- euro kost. En ja het is nog steeds niet goedkoop, maar kijk eens goed wat je voor een dikke 700,- euro krijgt.

Een Varsity met toffe Shwal Collar en heerlijk lomp dikke manchetten in een prima grijs witte combo. Een uiterst prima grijs witte combo overigens. De mouwen zijn van een faux leder, dus wellicht vandaar die lagere prijs. Of Junya moet helemaal vegaan gegaan zijn en gedacht hebben dat wol dan wel kan. Want de body is van een wol katoen blend. Anyways, deze jas is top en te halen bij END.

Junya Watanabe Varsity

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.