Levi’s Sunset Patchwork Shirt,

Levis Patchwork Shirt Header

Normal zou je dit shirt in de LVC lijn verwachten van Levi’s. Patchwork shirts zijn tof, laten we dat voorop stellen. Maar met de move die Levi’s hier inzet lijkt het haast mainstream te gaan worden. Ik ben heel benieuwd waar ze bij Levi’s bezuinigd hebben op het maken van dit shirt, maar zo op het oog is het gewoon een fucking goed shirt voor een fucking lage prijs. Zeg maar precies zoals je het wenst.

Patchwork en Levi’s, normaal is het echt op zijn minst in die toffe Vintage Clothing lijn en zou dit shirt minimaal rond de 200,- kosten. En als het even tegenvalt is het een Junya Watanabe en kom je niet weg voor onder de 400,-. En nu, nu is het gewoon een normale Levi’s drop van ver onder de 100,-. Ik zou zeggen, snel naar Stuarts voordat dit ding uitverkocht raakt. Want dit moet een misverstand zijn.

Levi's Patchwork Shirt

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.