Max Mania – TAG Heuer x Red Bull,

Deze week was er iets minder dan normaal te lezen op de Bubble. Sorry. Het HQ was gewoon tyfus druk met shit die je niet wil missen. Last minute invites naar de Formule 1 in Spa Francochamps sla je namelijk nooit af, zelfs niet als je content moet produceren. En vervolgens was daar nog een invite voor een release van TAG Heuer. Dus sorry voor de achterstand deze week.

Max-Red-Bull-TAG-Heuer-10

Maar nog even over die race. Het was een belachelijk lekker weekend voor Max Verstappen, tot een 14:01 op de Zondagmiddag, ongeveer. De beste man zat op P2 bij de start, maar op de plek waar ik langs het circuit zat kwam die pas als 5de langs. Een slechte start werd opgevolgd door een lichtelijk opportunistische aanval in bocht 1. Een aanval die door lomp insturen van Vettel eindigde met schade aan de wagen. En de rest is geschiedenis. Je krijgt nu dus twee kampen, 1 voor Max en 1 tegen. Volgens mij is het helemaal prima. Dat hadden Schumacher en Senna ook.

Over die laatste gesproken, die had ook een dingetje lopen met TAG Heuer. TAG Heuer heeft al jaren een band met de F1 en door de jaren heen hebben ze voor verschillende coureurs en teams limited edition klokkies geproduceerd. Paar maanden terug dropte daar de Red Bull x TAG Heuer klok bij. En nu is afgelopen dinsdag de Limited Edition Max Verstappen variant ook gepresenteerd.

Tijdens een top avondje op Zuid-as werd de Max editie aan het publiek gepresenteerd. In de zaal aanwezig, handje vol Nederlandse top coureurs jong en oud, de nodige BN-ers, zakenlui met budget om de klok te kopen, wat media en OurBubble. Laten we stellen het was een divers gezelschap. Die daar allemaal als kleine kids aan het juichen waren voor Max, met 18 jaar een fucking held.

Dat gezegd hebbende is de klok van TAG Heuer ook top om te zien. De klok zelf had nog toffer geweest wanneer het een automaat was ipv een QUartz, maar vooruit. Ik snap dat TAG Heuer voor het prijspunt van deze klok dat niet ging fixen als het ook nog een chrono moet zijn, wat ook weer logisch is gezien de F1 link. De Max versie komt met wat oranje details op de klok zelf en een knal oranje band. De klok heeft een vanaf prijs van 1350,- euro en is bij de betere juwelier verkrijgbaar, check TAG Heuer.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.