Naked and Famous Super Skinny Indigo,

Naked And Famous Header

Deze denim van Naked and Famous is veelzijdig als een malle. Rock hem op die sneakers van deze ochtend, of op die boots van gister en in beide gevallen zal het shinen als een malle. Sowieso het is bijna echt herfst en de herfst vraagt altijd om een nieuwe rauwe denim om in te dragen. Althans, das ongeveer het rotatie schema waarop ik zit.

En dat gezegd hebbende ben ik inderdaad weer in de running voor een nieuwe rauwe denim die even ingedragen mag gaan worden. Deze Naked and Famous units staan op de checklist, hoewel ze voor een winters projectje wellicht iets te dun zullen zijn. 11oz denim is nu niet bepaalt de zwaarste soort, integendeel. Maar die diep donker blauwe kleur en de fit van de Super Skinny maken wel een heleboel goed. Plus het feit dat deze denim van een lap Japans doek is gemaakt in het altijd prima Canada geeft de broek meteen instant pluspunten. Je scoort deze bij Stuarts overigens.

Naked and Famous

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.