New Balance 997,

New Balance Header

Beetje bladerend door de nieuwe voorraden van Mr Porter kwam ik deze units van New Balance tegen. Het was op dat moment ook dat ik dacht, fuck, grijze sneakers heb ik die al? Vast wel, maar shit deze zijn wel lekker. De 997 van New Balance is een top schoentje, de shape is dik in orde. Beetje die klassieke runner vibe dingen. Al jaren is die schoen hetzelfde, dus vandaar klassiek.

Made in de USA, en daar ben ik al eens eerder nat op gegaan. Voorheen had ik een lichte voorkeur voor de UK modelletjes. Maar na de aanschaf van een aantal 996jes moet ik toegeven dat de USA modellen ook helemaal dik en dik in orde zijn. Deze 997 in die belachelijke harde colorway is wel een must have voor precies dit moment. Licht genoeg om zomers te zijn, maar tegelijk prima door te dragen de herfst in. Beetje Indian Summer dingen, helemaal goed. En zoals gezegd, op voorraad bij Mr Porter.

New Balance 997

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.