Nike Air Footscape Magista Flyknit,

Nike Air Footscape Magista Flyknit Header

Die Footscape van Nike is ook wel belachelijk vaak gehoereerd door de vrienden van Nike, niet te doen. Ook recent weer. Toen kreeg die Footscape ineens een Magista upper van Flyknit materiaal. En zoals bekend is die Magista Flyknit een voetbalschoen. Blijkbaar past dat dus ook prima op de Footscape zool en shape.

Gek genoeg echter vond blijkbaar geen hond deze schoen de moeite van het kopen waard. (Of was de prijs te hoog?, -red.) Maar nu ligt die dus tegen een discount in de Outlet en is de prijs eigenlijk best oké. De schoen is namelijk bijzonder nice te noemen, dus het zou mij verbazen als ze er nu niet vanaf zouden komen. Sowieso, Flyknit uppers en Sockliners zijn een dingetje toch? Nou kopen maar dan, bij Nike.

Nike Footscape Magista

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.