Nike Air Max 1 CX,

Nike Air Max  CX Header

Na die rammer van vanmorgen heb ik er hier nog wel een die sommige lezers wellicht pijn gaat doen. Enige tijd terug dropte deze AM1 CX. Een haast klassiek ogende Air Max 1 met een goeie combi van leer, suéde en mesh. Opvallend aan deze unit is de mudguard rond de toe box die van een vaag goedje gemaakt is welke verkleurt onder UV licht.

Dus loop je buiten in een brandend zonnetje dan worden deze schoentjes ineens een lichtblauwe in plaats van witte kleur. En dat is best fancy. Best vreemd is dat deze dus nu ineens in een volledige maatserie in de outlet te vinden zijn. Ik dacht eerder dat het wel een schoentje in redelijk gelimiteerde oplage zou zijn, maar ik gok dat ik dat mis heb. Anyways, hier gaat weer het eeuwenoude credo op: “Vraag niet hoe het kan, profiteer er van.” Check de Nike site dus.

Nike Air Max 1 CX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.