Nike Blazer,

Nike Blazer Header

Dus die Nike Footscape en die Nike Air Max 1 van deze ochtend waren allebei te nieuwerwets voor je? En je bent nog wel in de markt voor een paar Nikes voor weinig? Dan heb ik hier nog wel een belachelijk toffe deal voor je. De Nike Blazer in een fucking lekkere uitvoering.

Gewoon spierwit met een Game Royal Swoosh erop. Dus wit met knal blauw. En eventueel ligt die er in een aantal maten nog in het rood en zelfs nog in een wit zwarte combo als je geluk hebt. Maar vandaag gaat mijn voorkeur even uit naar die wit blauwe versie. Serieus alle maten zijn gewoon op moment van schrijven nog beschikbaar. De schoen is gewoon dope. Sowieso is de Nike Blazer altijd al een prima schoentje geweest. Ik zou niet weten waarom je eigenlijk niet even richting Nike zou browsen.

Nike Blazer

Tags from the story
,
0 replies on “Nike Blazer,”