Norse Projects Thomas Slim Grey Flannel,

Norse Projects Flannel Header

Een grijze flannel broek moet je ook absoluut in je kast hebben hangen dit seizoen. Ik roep dit al jaren, maar geloof dat het nog niet helemaal doordringt. Een dergelijke broek is veelzijdig als een malle. Je witte Common Projects Achilles kunnen hier prima onder maar ook die Alden Plain Toe Blucher van van de week.

Draag de broek met een simpelesweater, of dress up en gooi een BDOC Shirt in het wit om de schouders. Als je echt nog een stap verder moet gaan kan een blauwe blazer hier ook altijd nog prima op. En ja welke combi je pakt, alles kan met die Common Projects, of die Aldens. Deze Flannel hier komt van Norse Projects in een prima wolblend en met een puike prijs. Gevonden bij Stuarts.

Norse Projects Flannel

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.