Visvim Huron Mesh Moc,

Visvim Huron Moc Header

Nee joh, gooit anders Visvim ineens een nieuwe Moc achtige schoen op de markt. En waar Yeezy eerst inspiratie putte uit de Visvim lijn, zie ik hier toch een vleugje Yeezy doorheen schijnen. En it’s all good mensen. Ik zou kunnen haten op de prijs en alles. Maar shit, ik moet gewoon bekennen dat ik deze Moc achtige meuk van Visvim allemaal wel top vind. Die FBT is geniaal en alles in de lijn daarvan is minstens prima te noemen. Deze Huron Mesh Moc is een vage hybride van Moc met een sneaker, al helemaal voor het bovenwerk van de neus en die combi met de zool.

En ja ik haat hybrids, alleen op alle regels zijn uitzonderingen van toepassing. En die uitzondering hebben we met deze schoen gevonden. Deze Visvim Huron Moc is gewoon een heerlijke schoen, voor een belachelijk prijs. Maar mensen kopen toch wel, check het bij END.

Visvim Huron Moc

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.