Wolverine 1000 Mile Boot Original Tan,

Wolverine Mile Original Tan Header

Wolverine 1000 Mile Boots, deze schoenen hoeven toch geen verdere introductie meer? Godverdomme wat een belachelijk mooie boots zijn en blijven dit toch altijd weer. Erg tof om te zien dat ze nu ook weer in de Original Tan verkrijgbaar zijn. Deze kleur is zo vet bij een donkere rauwe denim, dat is niet normaal meer. En door die lichtere kleur is een goede patina ook binnen enkele weken geregeld.

De schoenen van de Wolverine 1000 Mile serie zijn van een uiterst prima kwaliteit. Ze worden nog altijd met de hand gemaakt in de fabriek in de USA. Het leder komt van het Horween huis en ook dat hoeft geen verdere uitleg meer lijkt me. De zool is Goodyear welted en volledig van leder. Let effe op met het onderhouden van volledig lederen zolen. Met regelmaat nieuwe olie verbeterd de waterdichtheid van de zool. Mocht je echt te lui zijn om je schoenen goed te onderhouden kan je altijd een rubberen loopzool eronder laten zetten, maar persoonlijk vind ik dat vloeken in de kerk. Beter zorg je gewoon goed voor je schoenen, want met een beetje goede zorg gaan deze boots makkelijk een leven mee. Check ze bij Stuarts, waar de prijs gunstig is dankzij een kapotgemaakte pond.

Wolverine 1000 Mile

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.