Yuketen Maine Guide Suede Boots,

Yuketen Maine Guide Boots Header

Bijna echt herfst? Nice! Tijd voor wat nieuw Yuketen spul aan de voeten. En zoals ieder jaar ramt Yuketen gewoon wat bekend materiaal met een twist op je. De Yuketen Maine Guide Boots kennen we nog wel van voorgaande jaren.

Dit jaar gooien ze een dikke lap suède op de Maine Guide Boots en het resultaat mag er prima wezen. Een prima boot voor onder je raw denims, getrashde denims, maar ook perfect bij die lomp grove grijze tweed broek van je. Laat dat kloteweer maar komen. Check Mr Porter voor prijzen en maten.

Yukete Maine Guide Boots 2016

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.