A.P.C. Petit New Standard Corduroy,

A

Hoppa, herfst, yes. Je kan weer je Corduroys uit de kast trekken. Dit is het jaargetijde waarin deze stof uitblinkt. En laat A.P.C. nu net weer een prima broekie van deze stof droppen. De welbekende Petit New Standard komt dus dit seizoen niet alleen meer in denim, maar ook in een goede lap corduroy.

De Petit New Standard is een Slim Fit 5 Pocket broek. De fit is echt belachelijk lekker bij denims van het label, dus gok dat die in deze zacht Italiaanse corduroy ook prima uit de verf zal komen. Rock de broek met een witte Oxford Cloth Button Down of een goed Chambray Shirt. Prima bij je witte Common Projects, maar ook goed met een paar mooie boots. Kopen kan natuurlijk weer bij END.

A.P.C. Petit New Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.