adidas Hamburg,

adidas Hamburg Pink Header

Bij Stuarts weten ze altijd wel die verstopte Hoolie in mij los te weken. Man man man, anders hebben ze daar ineens een van de vetste adidas Hamburg modelletjes ever op stock. En iets zegt me dat de patina van bloedvlekken best lekker samengaat met het roze su├Ęde van deze schoenen.

adidas zal het wel nooit zo bedoelt hebben, deze schoen had geen klassieker op de terraces hoeven worden van adidas. Maar het feit dat ze keer op keer nieuwe kleuren van deze schoen blijven droppen doet mij denken dat ze er zelf ook wel geld in zien. De meeste casuals houden graag van helemaal cleane sneakers. En de meeste casuals hebben na een away game dus meteen weer een vers paartje nodig. Dit is een oneindige stroom van vraag, en wie is adidas om hier nou niet aan te voldoen. Maar jezus, hoe ga je deze juweeltjes schoon houden? Check ze bij Stuarts.

adidas Hamburg

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.