Astorflex Bitflex Chelsea,

Astorflex Bitflex Chelsea Header

Chelsea Boots blijven nog wel een dingetje. En bij END. zag ik deze units van Astorflex op voorraad liggen. Ik moet zeggen, ik ben redelijk enthousiast hierover. Deze schoenen zijn best aantrekkelijk te noemen. Laten we wel zijn, alle elementen die een goede schoen een goede schoen maken, zijn in het bezit van deze Astorflex Bitflex Chelsea.

Zo zijn deze schoenen gemaakt door een gerenommeerd label met een rijke historie, al sinds ergens in 1800 bestaat Astorflex. Op dit moment wordt de fabriek gerund door de zesde generatie. Dan betreft het hier nog een Italiaans merk ook en worden de schoenen nog steeds in Italië gefabriceerd. En dit alles tegen een fucking aantrekkelijke prijs. En dan zijn deze schoenen ook nog eens ecologisch verantwoord. Allemaal zaken die best van belang zijn bij het kopen van je volgende paar schoenen. Naast de looks natuurlijk. En ook met de looks van deze Astorflex Bitflex Chelsea Boots zit het meer dan goed. Check ze bij END.

Astorflex Bitflex Chelsea

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.