BAPE x Alpha MA-1,

BAPE ALPHA Header

Lekker op die Bhype toer, vanmorgen nog Supreme genoemd en nu gooi ik weer eens wat BAPE op je. Maar deze kon ik niet laten. De jas is dope. En ik kan stellen dat ik het tof vind dat BAPE weer wat leven in geblazen wordt. Laten we wel wezen, het was wat stil.

Maar ineens is de wereld weer overspoeld geraakt met A Bathing Ape meuk. Het gros foeilelijk, zoals normaal. Maar er zitten ook serieus wel weer toffe items in de collectie. Zoals deze collab met Alpha Industries. Yep, de OG baas van de MA-1 jassen gooit er nu gewoon een met BAPE. En Hij is zoals je zou verwachten. Redelijk standaard, veel logo’s en tyfus duur. Oh ja, plus een beetje BAPE Camo enzo, tof. De jas zag ik bij END., maar shop only. Hoewel het schijnt dat een belletje naar de shop wonderen doet.

bape-x-alpha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.