BEAMS+ Button Down Patchwork,

BEAMS Patchwork Shirt Header

We blijven vandaag even in het hogere segment van de fashion. Na die juweeltjes deze ochten van Casbia is het nu tijd voor BEAMS+. Die gooien namelijk ook ieder seizoen opnieuw heat op je als een malle. Zoals nu bijvoorbeeld met hun Patchwork Shirt.

Hou op hoor met me. Ik ben zo’n sucker voor Patchwork. En hoe BEAMS+ het hier flikt. Geniaal. Bijkomende meevaller is dat dit Japanse label eens niet aan belachelijk gekke maten doet. Gewoon S M L en XL enzo, weer eens wat anders dan 2,3,4,6 of 4,5,23,27 en god mag weten welke andere niet te vertalen maten ze daar in Japan hebben.┬áVolgens de vrienden van END. vallen deze S,M,L en XL nog eens true to size ook. Zullen ze het dan eindelijk leren. Zonder zorgen een Japans label online bestellen, BEAMS+ maakt het mogelijk.

BEAMS+ Patchwork

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.