Casbia Daze,

Casbia Daze Header

Nafgelopen item over Casbia werd ik direct geattendeerd op het feit dat deze schoenen tyfus moeilijk verkrijgbaar zijn, maar tegelijk ook gewoon bij Zalando in de rekken liggen. No joke, de meest exclusieve schoen ligt gewoon bij Zalando. En ik maar stad en land afzoeken. Anyways, een beetje glurend door de voorraden aldaar spotte ik deze Casbia Daze.

Dit model kan zomaar eens een winnaar voor de winter zijn. Mits het niet gaat sneeuwen enzo. Laten we wel zijn, door de sneeuwdrerrie heenbaggeren met je 400e patta’s, daar wordt niemand gelukkig van. Maar stel dat het enkel koud wordt en wel gewoon droog blijft. Dan is deze high top een topper. Alles aan Casbia klopt gewoon. Wat een ongelooflijke schoonheid. Volgens de grapevine heb ik overigens gehoord dat Casbia met enige regelmaat voor weinig in de sale ligt bij Zalando, dus hou het in de gaten.

Casbia Daze

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.