Casbia Seth Hazel,

Casbia Seth Header

Mijn god. Wat een fucking mooie schoen is dit. Ik meen dat ik eerder over Casbia geschreven heb. Maar de tyfus, ik weet niet of ik toen ook zo lyrisch was als bij deze Casbia Seth. Deze schoen heeft alles om een knaller van een verkoop succes te worden. Nou ja, bijna alles.

Het ding is namelijk dat die schoenen kapot aan de prijs zijn en in lage aantallen geproduceerd worden. En lage aantallen zorgen nou niet meteen dat dit een verkoop knaller zal worden. Gezien de hoge retail prijs verwacht ik dat resellers deze ook links zullen laten liggen. En dus is deze schoen enkel voor die happy few die knaken genoeg hebben voor een toffe sneaker en ook nog eens snappen dat er toffere meuk te halen valt dan Yeezy’s. Anyways, val je in die categorie, check Kith.

Casbia Seth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.