Clarks Originals Weaver,

Clarks Weaver Header

De Clarks Originals Weaver, ik kan me herinneren dat ik hier weleens eerder over geschreven heb. Sterker nog, als ik me niet vergis heb ik hier reeds een slordige vijf of zes een items over uit de pen laten vloeien. Maar dat wil niet zeggen dat hier niet nog een zevende item aan gewijd mag worden. Integendeel zelfs.

Want niet eerder zag ik de Weaver in deze combo voorbij komen. Een materiaal- en kleurkeuze van de designers van Clarks, die je meteen weer een slordige 50 jaar terug in de tijd smijten. Godverdomme wat is dit een lekker schoentje zo in die Tan lederen kleur met die natuurlijke crêpe zool eronder. Natuurlijk ligt dit schoentje bij die vrienden van END. op stock. Laten we wel zijn, zij weten keer op keer precies wat jij nog nodig hebt in je garderobe.

Clarks Weaver

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.