Denim by Vanquish & Fragment Button Down Shirt,

Denim by Vanquish Fragment Button Down Shirt Header

Enige tijd terug gooide ik hier die Sukajan van Vanquish. Bijzonder tof jassie. Maar wat blijkt, Vanquish doet dus nog meer toffe dingen, zoals met deze Denim by Vanquish & Fragment lijn. Yes, Hiroshi Fujiwara doet vrolijk met Ryo Ishikawa mee met deze toffe lijn.

Haast ieder item uit die collectie kan je blind aanschaffen en is hoe dan ook tof. De prijzen zijn overigens wel een tikkie duurder dan die van de Vanquish drop, maar dat mag de pret niet drukkken. Denk bij deze collectie aan Take Ivy in de mix met Off-White maar dan doper dan je het nu voor je ziet. Volg je me nog? Classics met fancy prints die niet storend komen, zoals de gemiddelde fancy print. Ah fuck it, ik ga het niet meer uitleggen, check die hele collectie. Onderstaand shirt geeft wel een goed beeld van hoe tof het is. En ook die ligt bij END.

Denim by Vanquish & Fragment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.