Diemme Roccia Vet Boots,

Diemme Roccia Vet Boots Header

Diemme maakt by far de betere hiking boots. De prijs is heftig, maar voor een paar boots van deze kwaliteit is de prijs eigenlijk laag. Deze boots zijn zo verdomd goed in elkaar geklust, dat is werkelijk ongekend. Wat dan wel weer tof is, de schoenen zien er niet direct als lompe units uit. Natuurlijk, ze zijn een tikkie grof enzo. Maar dit zijn nu ook weer niet van die boots waarmee je in het bos loopt in de hoop dat je niemand tegenkomt.

Integendeel zelfs. Dit zijn boots waarmee je prima gezien mag worden. Helemaal in deze vage Cuoio Pelle kleurencombo welke ik spotte bij Need Supply. Beetje die hele tan hype van de sneakers overnemen voor een paartje boots, waarom ook niet. 100% made in Italy en te koop in de USA. Oh well, gelukkig is de dollarkoers niet eens ernstig gek te noemen. Dus terughalen naar Europa deze units en rock ze de winter lang.

Diemme Roccia Vet Boots

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.