Filson Field Jacket,

Filson Field Jacket Header

Yes het is weer ontiegelijk kut weer geweest dit weekend. Dat wil zoveel zeggen als, de herfst ligt nu echt op de loer. En wanneer de herfst er bijna is, is het tijd voor nieuwe field jackets en dat soort zaken. Spotte ik toevallig deze unit van Filson effe op tijd bij Mr Porter. Scheelt voor jou weer zoeken naar een toffe jas.

Deze van Filson is gemaakt van wol met panel van watervast canvas op de schouders en mouwen. Het wol is voor de warmte die andere panels voor die klote regenbui die je ineens overvalt. De jas is verder vrij klassiek te noemen. Wat een goed ding is. Zo zal die niet snel vervelen en over vier jaar denk je weer, ach deze kan wel weer een jaar mee. Stijl gaat over de trends heen. En met deze loop je er gewoon stijlvol bij. Check de jas bij Mr Porter.

Filson Field Jacket

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.