Fracap M125 Nebraska Boots,

fracap M Nebraska Header

Het label Fracap behoeft geloof ik geen verdere introductie meer hier toch? Oh well, wie weet voor de nieuwe bezoekers. Vanaf ongeveer dag 1 dat OurBubble begonnen is zijn we fan van dit Italiaanse label. Vooral de M120 is met enige regelmaat voorbij gekomen. Echter vandaag spotte ik bij Stuarts dit juweeltje, de Fracap M125 Nebraska.

Holy shit. Schijnt dus dat ze even de archieven hebben opengeslagen daar in Monterino. De plek waar tot op de dag van vandaag de schoenen van Fracap nog volledig met de hand in elkaar gezet worden. Yes, dit is ambachtelijk schoeisel. Het merk bestaat sinds 1908 en dit model kwam voor het eerst in de collectie in 1948. En nu hebben ze dus speciaal voor Stuarts de schoen weer van een nieuw leven voorzien. Ongelooflijk tof en nog redelijk betaalbaar ook.

Fracap M125 Nebraska

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.