Hender Scheme Manual Industrial Products 14,

Hender Scheme Header

Nummer 14, verder geen naam. Hoe industrieel wil je het hebben. Alle modellen van Hender Scheme kennen enkel nummers. Op zich wel logisch. Ze kunnen dit moeilijk de 6 Inch Boot noemen. Evenals dat de hommage aan de Presto never nooit een Presto genoemd had kunnen worden door Hender Scheme. Laten we wel wezen, dat je silhouetten jat van bekende modellen is 1 maar namen jatten gaat wel ver.

Dat doet overigens helemaal niets af aan de schoenen van het label hoor. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben fan van Hender Scheme sinds de eerste J4 hommage die ze dropte. (tyfus die was ook wel ernstig lekker, -red.) En nu heeft Hender Scheme dus een hommage aan de boot der boots gedropt, de Timberland 6 Inch Boot. Leuk al die workwear boots van al die labels, maar geen enkele boot is zo herkenbaar als een Timberland 6 Inch. Anyways, deze klassieker in een make over van Hender Scheme, onbetaalbaar natuurlijk maar vreselijk vet. Uiteraard weer op voorraad bij END.

Hender Scheme

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.