KAPITAL Western Shirt,

KAPITAL Western Shirt Header

KAPITAL is wel bekend van de gruwelijk toffe denims die ze maken. Hun broeken zijn toch bij haast alle denimheads wel geliefd. Naast heerlijke rauwe broeken, maken ze dus ook blijkbaar shirts, verdomd goede shirts. Zoals dit Western Shirt.

Van een lap Indigo geverfd doek is met goede gele contrasterende naden een typisch Western Shirt in elkaar gezet. En het resultaat is wel tof te noemen. Eigenlijk alles klopt wel aan dit shirt, zelfs de prijs die namelijk niet eens belachelijk hoog te noemen is. Op voorraad bij Mr Porter, dus binnen een werkdag bij jou op de deurmat.

KAPITAL Western Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.