Levi’s Barstow Western Shirt,

Levis Barstow Western Header

Een item voor de herfst welke gisteren de lijst net niet gehaald heeft, maar toch minstens vet genoeg is om hier effe wat aandacht te krijgen. Het Barstow Western shirt van Levi’s. Sowieso, Western Shirts van Levi’s zijn top. Dit exemplaar echter komt even in die Estrello Indigo combi waar je u tegen zegt.

Het is een Buffalo Check maar dan anders. Normaal ken je de traditionele Buffalo check met een zwart blauw of rood zwart colorway, maar deze versie is blauw op blauw. Indigo blauw that is. En alles indigo is gewoon top. Helemaal als die rode tab aan de pocket hangt en alles. Nog beter is overigens dat dit shirt je niet de hoofdprijs gaat kosten. Ik spotte het in de sale bij Zalando, yep.

Levi's Barstow Western

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.