Levi’s Vintage Clothing Flannel Shirt,

Kijk het is herfst en dan mogen je flannels weer de kast uit. Alle merken weten dat je nooit genoeg flannels in de kast hebt. En dus komen alle merken heerlijk met nieuwe flannels op de proppen. Zo ook Levi’s Vintage Clothing. Die droppen weer eens een juweeltje.

Dit Shorthorn Flannel shirt van Levi’s Vintage Clothing is precies wat je nodig hebt. De kleurencombo is top, de fit is prima en het materiaal is gewoon goed te noemen. Oh ja, de afwerking is ook weer eens goed op orde. Eigenlijk precies zoals je mag verwachten van dit premium sub label van Levi’s. Onze virenden van Stuarts stocken een grote hoeveelheid LVC, dus check het daar.

Levi's Vintage Clothing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.