Maison Kitsuné Patchwork Corduroy Jacket,

Maison Kitsuné Patchwork Jacket Header

Yes, fucking yes! Maison Kitsuné wat ga je ontiegelijk lekker. Dat Maison Kitsuné net even een paar stappen verder is dan de rest van fashionland is iets wat eerder regel dan uitzondering is. Maar dat ze dat soort shit gewoon ook nog opnemen in hun collecties. Yes, ballenmove is het.

Natuurlijk is Yunya de ongekroonde koning van de Patchwork, maar deze lijn van Kitsuné mag er toch ook zeker wel zijn. Een overshirt gemixed met een denim jacket van een paar verschillende soorten lappen stof. Corduroy in de mix met denim en funky gekleurde twill cotton lappen. Godverdomme, ik wil deze jas. Mr Porter heeft de jas overigens op voorraad, mocht je nog wat knaken over hebben deze maand.

Maison Kitsuné Patchwork

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.