NEIGHBORHOOD MA-1 Bomber,

NEIGHBORHOOD MA  Bomber Header

Het houdt niet op, niet vanzelf. Maar echt. Ieder label blijft maar doorgaan met het droppen van bombers. Zo ook NEIGHBORHOOD. En hun uitvoering van de klassieke MA-1 Bomber is eigenlijk ook wel weer te tof om er niet over te schrijven. Laten we wel zijn, Japanse labels zijn er nu eenmaal erg goed in om klassiekers tot in detail na te maken en dan ook nog verbeteringen aan te brengen ook.

En dat is dus ook weer eens bewezen door NEIGHBORHOOD met deze Bomber. Alles klopt eigenlijk wel. De knaloranje voering, de fit van de jas, puffy en niet te puffy enzo. Allemaal dat soort kleine dingen. En dan die minimale branding verspreid over de jas. Verdomme. Dit is wederom een puik jassie welke te halen valt bij Mr Porter.

NEIGHBORHOOD MA-1 Bomber

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.