Nike Air Berwuda Premium,

Nike Air Berwuda Burgundy Header

Afgelopen vrijdag kon je nog een paartje Berwuda’s in de sale vinden. Maar voor deze units vandaag ga je gewoon nog even de volle mep moeten lappen. Deze units komen namelijk wel uit de meest recente collectie. Wil nog niet zeggen dat ze niet over vier weken alsnog voor de outlet prijs te scoren zijn, maar ja. De vraag is natuurlijk altijd of je die gok wilt nemen.

Het ding is dat Burgundy in sneakers deze maanden ineens hype als een malle is. Burgundy en sneakers gaan harder dan Desiigner op zijn laatste track. Effe serieus, was het Flakka, of had die het gewoon naar zijn zin? Anyways, spierwitte Berwuda’s met Burgundy details, fucking nice! Ik spotte ze bij Need Supply, wat ook wel weer eens en verrassing is.

Nike Air Berwuda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.