Nike Air Berwuda,

Nike Air Berwuda Header

De Nike Air Berwuda, een tof schoentje met een klassieke shape. Een tijd terug heb ik al een lofzang voor deze schoen geschreven, dus veel meer hoef ik er niet over te roepen. Behalve dan dat deze schoen nu gewoon in de Outlet van Nike te vinden valt.

Nu is dat geen nieuws, want ook eerdere releases van deze schoen verschenen daar al. Maar dit model in deze kleur, shit ik dat dat hele monchroom ding nog wel een hype was enzo. In deze colorway is deze schoen toch vreselijk on point? Anyways, doe er je voordeel mee. Je scoort nu dus voor een prima prijs deze Nike Air Berwuda. Extra cheap trouwens als je deze kortingscode van Nike gebruiktĀ FA1016, dan krijg je nog eens 20% extra discount tot 16 Oktober.

Nike Air Berwuda

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.