Nike Air Presto Utility,

Nike Air Presto Utility Header

Over het algemeen heb ik een tyfus hekel aan die winterized versies van Nike. Heel af en toe sluipt er een goede versie tussendoor. Maar vaak is het ronduit bagger te noemen. Vandaag echter spotte ik een winterized versie van een Nike schoen die eigenlijk belachelijk goed gelukt is.

Het gaat hier om de Nike Air Presto Utility. De upper van deze schoen is van een vaag waterproof mesh materiaal gemaakt. Ik geloof het allemaal wel. Het zal mijn voeten wel droog houden deze herfst wanneer ik die 100 meter van de parkeerplek vaan kantoor loop. Ik zeg niet dat die de beste waterdichte schoenen van het seizoen zijn. Maar ik gok wel dat deze Presto je poten beter droog zal houden dan de standaard Presto, zonder dat het uiterlijk van de Presto helemaal vertieft is. En dat is best een prima resultaat voor deze schoen. Ik spotte deze overigens bij Oki-Ni.

nike-air-presto-utility

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.