Nike + Fragment Air Zoom Tennis Classic,

Nike Air Zoom Tennis Classic Header

Nike en Fragment droppen wel vaker heat enzo. Dus dat een schoentje als deze van hun hand komt verbaast me niet echt. Maar ik kan deze collab wel goed waarderen. Kijk als neutrale toeschouwer hou ik wel van die kleine steekjes die labels als Nike en adidas elkaar toe steken. Laten we wel zijn, iedereen herkent die ene tennis klassieker hier wel in. De Stan Smith, super hype binnen fashion land.

De Stan Smith vind ik een toffe schoen. Maar dat Nike nu een Air Zoom Tennis Classic dropt in dezelfde kenmerkende colorway als de Stan Smith en dan ook nog eens de Swoosh niet er dik opleggen, maar subtiel de contouren hiervoor perforeren in de schoen zelf, is natuurlijk een giller. Laten we wel zijn, beter goed gejat dan slecht zelf bedacht. Iedereen herkent die ene adidas schoen hier wel in. Nu maar hopen dat het grappend bedoelt is en niet dat de creativiteit bij Nike helemaal vergaan is. adidas steekt Nike recent wel keihard naar de troon, wellicht maakt die kat in het nauw dan echt rare sprongen. Ik gok dat dit verhaal een to be continued dingetje wordt. Voor nu, scoor je deze Stan Smith look a like van Nike bij Mr Porter.

Nike Air Zoom Tennis Classic

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.