Nike SB Koston Max,

NIke SB Koston Max Header

De schoentjes van Koston voor Nike hebben nog niet altijd op veel gejuich kunnen rekenen van dezer zijde. Maar deze Nike SB Koston Max welke ik in de Outlet spotte is stiekem best tof. Flywire meuk op een Free Max zooltje met een prima rood witte colorway.

Eigenlijk is hier niet al te veel mis mee. Maar ik snap wel dat die in de Outlet terecht is gekomen. Die Janoski units komen daar ook structureel in terecht. En hij mag toch op een trouwere schare fans rekenen dan Koston tegenwoordig. Ik gok namelijk dat de die hard Koston fans helemaal niets met deze meuk heeft. Dat gezegd hebbende, is dit schoentje voor onder de honderd euro een prima aankoop. Sowieso, rode schoen met dike witte swoosh. Tel daar het comfort van dit schoentje bij op. En daar heb je een prima schoentje om te trashen tijdens een lomp feestje.

Nike SB Koston Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.