Nike Tennis Classic Flyknit,

Nike Tennis Classic Flyknit Header

Redelijk lyrisch was ik toen ik deze schoenen voor het eerst spotte. En nog steeds ben ik fan van de paradox die schuil gaat in deze schoen. Volkomen eenvoud van de shape in combinatie met een belachelijke complexiteit van het gebruikte materiaal.

Ik denk dat de Primeknit versies van de Stan Smith van adidas een groter verkoopsucces zijn dan deze uitvoering van de Tennis Classic van Nike. Maar voor de liefhebbers mag dat de pret niet drukken. In tegendeel zelfs. Dankzij de mindere verkopen liggen deze nu in grote aantallen op voorraad bij de Nike Outlet. En zo betaal je ineens onder de 100,- euro voor deze schoentjes. Ja natuurlijk, dit is absoluut niet de schoen voor de herfst. Maar wie weet krijgen we nog wat Indian Summer dagen en kan je deze nog prima rocken dit jaar. Zoals gezegd, op voorraad bij Nike. Extra cheap trouwens als je deze kortingscode van Nike gebruikt FA1016, dan krijg je nog eens 20% extra discount tot 16 Oktober.

Nike Tennis Classic

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.