OurBubble x Resuk Autumn Essentials,

Resuk, artiestennaam van onze razende reporter Ralf van de Kerkhof, is een geniale illustrator. Geloof mij niet op mijn woord, maar check zijn page of insta en zie het voor je zelf. Onlangs gooide hij in de OurBubble groupchat de vraag wat de ideale Herfst Garderobe zou zijn. Ik geloof dat we er vrij rap uit waren.

Geheel onverwachts gooide hij een dag erna een schets in de mail, leuk project voor “de Bubble” in de subjectline. Fucking nice! Dat de man kan tekenen is bekend, maar deze delivery kwam onverwachts. Nog geen week later ontving ik bovenstaande tekeningen. En ja, dit is inderdaad hoe na een WhatsApp discussie de ideale Herfst Garderobe eruit zou moeten zien. Laat ik bij het begin beginnen.

RRL Raw Denim.

rrl-lowres-midDe Herfst is het moment om een nieuwe raw in te dragen. In de zomer is zo’n rauwe denim echt te warm om mee te starten. En in de winter, wanneer die wind fucking koud door de stof heen blaast, dan wil je een iets zachtere stof dan een gloedje nieuwe virgin denim. Dus de Herfst is gewoon het moment. Die is dan in de Winter zacht genoeg en in de Zomer niet meer te warm. De gekozen raw denim voor dit moment? RRL Slim Fit Selvedge, gevonden bij END.

 

Jamieson’s of Shetland Fair Isle Knit.

sideshot-lowres-midWanneer de bladeren langzaam van groen naar geel en rood verkleuren is het ook tijd om weer wat herfsttinten in je garderobe toe te voegen. En niets schreeuwt meer Herfst dan een goeie Fair Isle Sweater. Bij OurBuble zijn we al tijden fan van de Jamieson’s of Shetland sweaters, het is dan ook niet gek dat die de lijst ook behaald hebben. Zoals overigens met alle items van deze lijst, is deze sweater ook gewoon te halen bij END.

 

 

Norse Projects Oxford Cloth Button Down.

kraag-lowres-midOké, wellicht hoort dit item niet enkel in deze lijst thuis. Maar ook in de Herfst kan je niet zonder een goeie witte Oxford Cloth Button Down. Het is een gegeven natuurlijk dat dit shirt in ieder seizoen gewoon een plek in je garderobe moet hebben. Niets is veelzijdiger dan een goed wit shirt. Voor deze uitgave heb ik het button down shirt van Norse Projects gekozen. Gewoon omdat ze echte Mother of Pearl knoopjes gebruiken en dat is tof. Check END.

 

Grenson Fred Boots.

grensons-lowres-midDe Herfst is het moment dat je je Boots weer uit de kast mag halen. Het wordt niet voor niets Bootseason genoemd. Dus mocht je nog geen goede Boots hebben, dan heb ik hier een tip voor je. Lees de Bubble eens goed door! Maar serieus, ieder jaar opnieuw prijs ik deze Grenson Fred Brogue Boots aan. De schoen is tijdloos als een malle en perfect voor de Herfst. Of het nu regent of een stralend mooie dag is, deze boots daar wil je in gezien worden.

AMI Denim Jacket.

ami-jack-lowres-midNu je goed gelaagd te werk bent gegaan, met een tof shirt en goede sweater, hoef je niet direct je meest dikke winterjas uit de kast te trekken voor de Herfst. Sterker nog, dat ding heet niet voor niets een winterjas. De beste jas voor dit moment? Een goede denimjacket. Zoals bijvoorbeeld een van AMI dankzij de kraag net iets warmer dan je traditionele denim jacket. En deze versie van AMI is top, gezien het feit dat die warme kraag er ook vanaf kan tijdens die zonnige nazomerse Herfstdagen.

 

Anyways, hier had je ze dan. Alle must haves voor deze tijd van het jaar. Dikke thanks naar Resuk voor het leveren van deze illustraties. Gooi effe allemaal likes enzo op Facebook, gewoon om die pressure neer te leggen bij hem dat hij dit vaker mag doen. Laten we wel zijn, dit is beter om naar te kijken dan al die standaard foto’s. En wie weet wordt dit een terugkerend ding per seizoen.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.