Ralph Lauren Bomber Jacket,

Ralph Lauren Bomber Header

De beste man was onlangs nog jarig. Meen dat Ome Ralph nu ongeveer 107 is geworden. (77 op 14 Oktober om precies te zijn, –red.)¬†Of zoiets was het. Gelukkig blijft Ralph nog altijd even on point komen. Check bijvoorbeeld deze Ralph Lauren Bomber effe. Eerlijk, ja deze is tof.

Natuurlijk, had die uit de RRL lijn gekomen, dan was die wellicht nog net wat toffer geworden. Maar dan was die ook meteen 3x zo duur. Laten we wel zijn, zo gaan die dingen. Maar dus uit de standaard lijn komt deze Bomber van Ralph Lauren met een prima wollen teddy kraag en alles. Ik heb gewoon weinig aan te merken aan het jassie. Dus rest met te zeggen dat je bij de Bijenkorf moet gaan kijken.

Ralph Lauren Bomber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.