Rocky Mountain Featherbed Bodywarmer,

Shit hey, wat heb ik het moeilijk met dit ding. Om de een of andere vage reden vind ik deze Rocky Mountain Featherbed Bodywarmer erg tof. Maar tegelijkertijd kan ik er helemaal niets mee. De bodywarmer an sich is namelijk het meest vage kledingstuk ever. Wellicht komt het door Marty McFly dat ik een bodywarmer niet meer serieus kan nemen.

Dat gezegd hebbende is dit ding van Rocky Mountain Featherbed wel dope. Gemaakt in Japan van wat lappen denim, een stuk leder en wat corduroy. Het resultaat ziet er wel puik uit. Maar ja, het blijft wel een bodywarmer. Wanneer draag je die nu eigenlijk? Mocht je het weten, check Mr Porter.

rocky-mountain-featherbed-bodywarmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.